+381 64 646 9009
+381 69 646 901
 
SecuCert seal

Geosaće

GEOSAĆE

Svesni geoloških, ekoloških, ekonomskih i ljudskih izazova našeg veka, dizajnirali smo i proizveli geosintetičke sisteme za stabilizaciju zemljišta i kontrolu erozije. Dugogodišnje iskustvo i znanje smo usmerili u službi stabilizacije tla.
Kao dinamičan tim stručnjaka sa stalnim i doslednim učešćem u svetu geosintetičkih komiteta kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj tehnologija čija je efikasnost dokazana dugoročno. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u proučavanju i realizaciji geosintetike rešenja koja se primenjuju u infrastrukturnim projektima i stabilizaciji terena, fokusiramo se na izvodljivosti i trajnosti rešenja.
Kao takav tim vodimo brigu da ponudimo današnja prilagođena rešenja koja skladno kombinuju tehničke performanse na nivou građevinarstva sa ljudskim zalaganjem, uključujući društveno-ekonomski razvoj i ekološki inženjering u pogledu životne sredine za stabilniju budućnost.

IZAZOV

• Kišnica je koncentrisana u vodotoku u blizini autoputa nizvodno od planine, gde naglo raste nivo vode od 0 do 3 metra.
• Ovaj visoki protok je uzrokovan infiltracijom i erozijom vode ispod puta paralelno sa vodotokom.
• Otpad se akumulira u vodotoku i tako ga često blokira
• Sezonski, obilne kiše preplavljuju sve susedne terene.

REŠENJE

• Da se stvori ojačani kanal i promeni korito vodotoka kako bi se sprečio rizik od poplave i u slučaju jakih kiša.


Moše Pijade 54/4,  26000,  Pančevo,  Srbija.
Telefon : +381 64 646 9009
E-mail : office@velmidas.rs
PIB 108940984
MB 21097233
Br.Računa