+381 64 646 9009
+381 69 646 901
 
SecuCert seal

Žilet žica

SPIRALNA ŽILET ŽICA

Spiralna žilet žica je napravljena od toplo pocinkovanog čeličnog lima debljine 0,5 mm i visoko ugljenisane pocinkovane žice debljine 2,5mm. Razlika izmedju samostalne žilet žice i spiralne žilet žice je ta što samostalna žilet žica nema klipse koje je povezuju.
To znači da oblik rolne nema kontrolu , da se rasteže i da njegova dužina može biti povećana i za četiri do pet puta u odnosu na spiralnu žicu povezanu klipsama. Prilikom otvaranja tačnije razvlačenja rolne određujete sami dužinu iste. Upotreba pocinkovanih materijala znatno produžava vek trajanja proizvoda.
Prečnik rolne je od 200mm do 900mm. Najčešći prečnici su 450mm, 700mm, 900mm.
Dužina rolne je 20-40 metara u zavisnosti od istezanja. Iako ima čelične žice, žilet žica u spirali se nemože jednostavno preseći kao bodljikava žica , ali se može jednostavno instalirati i demontirati pa se tako omogućava korišćenje iste u više navrata.
Može se postavljati na betonskim zidovima, na specijalnim postoljima da visi, da bude ušrafljena ili vezana

SPIRALNA ŽILET ŽICA SA KLIPSAMA

Spiralna žilet žica sa klipsama je izrađena od toplo pocinkovanog čeličnog lima debljine 0,5 mm i visoko ugljenisane pocinkovane žice debljine 2,5mm . Svaki spiralni krug je udružen sa tri, pet, sedam ili devet redova žica povezanih klipsama u zavisnosti od prečnika kruga. Ovo određuje razmak između spirala. Klipse su napravljene od toplo pocinkovanog čeličnog lima ili nerđajućeg čelika debljine 1,5–2,0 mm. One sprečavaju njeno otvaranje, čak i sa specijalnim alatima. Prečnik kruga se smanjuje od 5 – 10% posle razvlačenja.
Upotreba pocinkovanih materijala znatno produžava rok trajanja proizvoda.Najčešći koturi koji se koriste su 450mm i 700mm.
Dužina spirale je 7 -15 metara. Iako ima čelične žice, žilet žica u spirali se nemože jednostavno preseći kao bodljikava žica , ali se može jednostavno instalirati i demontirati pa se tako omogućava korišćenje iste u više navrata.
To je najekonomičnije i efikasno rešenje zaštite imovine od napada. Može se instalirati u fabrikama, aerodromima, hidroelektranama, termoelektranama, energetskim kompanijama, visoko-bezbedonosnim objektima poput zatvora, bolnice, putevi, domaćinstva, gradilišta, balkoni, krovovi zgrada, brodovi za zaštitu od pirata, luke, fotonaponski parkovi, parkinzi, prozori, na betonskim zidovima i svuda gde je potrebna dodatna zaštita i sigurnost.
Može se postavljati na betonskim zidovima, na specijalnim postoljima da visi, da bude ušrafljena ili vezana.

ŽILET ŽICA U TRACI

Žilet žica u traci je izrađena od toplo pocinkovanog čeličnog lima debljine 0,5 mm .

Moše Pijade 54/4,  26000,  Pančevo,  Srbija.
Telefon : +381 64 646 9009
E-mail : office@velmidas.rs
PIB 108940984
MB 21097233